Halloween on tunnetusti ihmisen parasta aikaa ja somessakin on jo alkanut näkyä vähän enemmän gorea meikeissä❤ Tekoverellä saa todella helposti tehostettua työtä shokeeraavammaksi, ja se on joka vuonna yksi myydyimmistä tuotteistamme Halloweenin aikaan.
Lukuaika noin 2 minuuttia
Tässä pikaopas veren valintaan maskeeraustasi varten:
Tekoveriä löytyy kahta erilaista koostumusta: valuvaa verta ja kiinteää veripastaa. Molemmista koostumuksista on saatavilla kahta eri sävyä, kirkkaampaa (tuoreempaa) ja tummempaa (ikääntyneempää).
Myös valtimoiden ja laskimoiden veri on eri väristä, ja tummempi veri sopii paremmin laskimovereksi ja kirkkaampi valtimovereksi.
Valuvaa verta kannattaa käyttää tuoreemmissa, juuri tapahtuneissa haavoissa. Se sopii mainiosti esimerkiksi vampyyreille ja tapaturmiin.
Stage Blood veri on tuoreen valtimoveren väristä ja siinä on lisättyä mintun makua.
Dark Blood veri muistuttaa enemmän tummempaa laskimoverta, ja se sopii myös paremmin jo hieman ikääntyneisiin haavereihin.
Molemmat ovat koostumukseltaan keskipaksuja ja valuvat jonkin aikaa iholla, jonka jälkeen valuminen pysähtyy ja tippa jähmettyy paikoilleen. Käytä haavojen sisällä, ympärillä tai veriroiskeissa.
Stage Blood ja Dark Blood veriä voi molempia käyttää myös suun sisällä turvallisesti.
Kiinteä veri sopii niin tuoreisiin haavoihin, kuin jo jonkin aikaa sitten tapahtuneisiin onnettomuuksiin. Niiden koostumus on kiinteää ja tahmaista geeliä.
Kiinteää verta voit lisätä suoraan haavoihin tai töpöttää niiden ympärille. Lopputulos on kolmiulotteinen ja verta pystyy helposti työstämään pitkiäkin aikoja. Pikkuhiljaa veri kuitenkin hyytyy paikoilleen ja menettää myös tahmaisuutensa (hyytymisaika riippuu käytetyn veren määrästä).
Fresh Scab muistuttaa nimensä mukaisesti jo hieman rupea. Syvä punaruskea väri simuloi jo hapettunutta verta, eli haava ei ole enää tuore. Erinomainen väri zombeilla.
Thick Blood on valtimoveren värinen kirkas ja eloisa. Partasientä käyttäen saa nopeasti tehtyä myös asfaltti-ihottumaa ja hiertymiä.
Yleisesti ottaen valuvan veren käyttö on helpompaa ja nopeampaa, mutta kiinteä veri kestää paremmin iholla sotkematta ja sillä saa tehtyä myös 3D efektejä.
Kaikkia veriä löytyy ihan mini koosta aina litran kanistereihin asti. Ben Nyen veriä on käytetty halloweenmaskeerauksen lisäksi niin isoissa teattereissa (esim. Helsingin kaupunginteatteri) kuin tunnetuissa TV sarjoissa (esim. Salatut Elämät).
Veren levityksessä kannattaa aloittaa haavan pohjalta (mistä veri luonnollisesti lähtee liikkeelle) ja muistaa aina realistinen valumasuunta. Työvälineeksi suosittelemme kertakäyttöisiä applikaattoreita, sieniä, spaattelia, pumpulipuikkoja tms.
Veriroiskeita voi tehdä helposti esimerkiksi hammasharjan avulla ja spaattelilla saa nopeasti vedettyä suoria pintahaavoja. Mielikuvitusta käyttämällä hahmoihin voi tuoda yliluonnollista tuntua 💀
Muista, että veret saattavat tahrata joitain kankaita pysyvästi!
Jos tulee mieleen kysymyksiä, tai haluat jakaa ideoita muille verien käyttöön jätä kommentti! Myös oman Instagram, Pinterest tai YouTube tilin mainostus on täällä sallittua jos se liittyy aiheeseen ❤ (sähköposti ei jää muille näkyville)
Hei Maikki ! Nielaiseminen ei haittaa, mutta emme suosittele sitä :). Mitään vaaraa ei pienistä määristä pitäisi olla nieltynä, ellei ole allerginen jollekin veren ainesosalle. Tässä vielä inci lista:
HYDROLYZED CORN STARCH, CI NO. 16035, 42090 (RED 40, BLUE 1), AQUA (WATER), PROPYLENE GLYCOL, METHYLPARABEN, AROMA (FLAVOR).
Voiko Stage Bloodia nielaista?